آموزش آشپزیخورشت

طرز تهیه خورشت قیمه

[section label=”Dark section with box right” bg_overlay=”rgb(245, 245, 245)” padding=”59px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”] [title style=”bold-center” text=”طرز تهیه مرحله به مرحله خورشت قیمه” tag_name=”h1″] [row h_align=”center”] [col span__sm=”12″ margin=”0px 5px 0px 5px” align=”center” color=”light” depth=”1″ depth_hover=”2″] [ux_text font_size=”1″ line_height=”2.75″ text_align=”center”]

 

اگه دیگه از خورشت های قرمه سبزی ، خورشت قیمه خسته شدین دنبال یه خورشت متفاوت با طعمی لذیذ  هستید در ادامه با ما همراه باشیدحتما

خورشت چینی یکی از غذا های فرنگی ولی ساده که ما به شما پیشنهاد میدیم طرز تهیه آنرا ببینید و غذا های دیگری که با مرغ هست و طعمی متفاوت داره میتونیو مرغ با سس سوپرم را هم پیشنهاد کنیم

 

 

[/ux_text] [/col] [/row] [row] [col span=”11″ span__sm=”12″] [title style=”center” text=”مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه برای 6 نفر :” tag_name=”h2″] [ux_banner bg=”85″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.058)” hover=”blur” parallax=”1″] [text_box text_color=”dark” width=”42″ scale=”98″ animate=”flipInX” parallax=”2″ position_x=”5″ position_y=”95″ bg=”rgba(0, 0, 0, 0.419)”]

همچنین برای راحتی شما عزیزان و صرفه جویی در وقت شما متونینن تمامی وسایل لازم برای پخت ماکارونی با پنیر را به صورت آنلاین سفارش دهید تازه با تخفیفات ویژه و به راحتی درب منزل خود تحویل بگیرید !!

[button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” style=”shade”] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

1- گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون اسنخوان    750 گرم

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

2- لپه                                       یک استکان (100 گرم)    

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

3- پیاز سرخ کرده                         3 تا 4 قاشق سوپ خوری

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

4- لیمو عمان                                         4 تا 5 عدد

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

5- رب گوجه فرنگی                          دو قاشق سوپ خوری

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

6-سیب زمینی پشندی                                750 گرم

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

7-روغن سرخ کردنی                                  به اندازه نیاز

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

8. نمک و فلفل                                     به اندازه کافی

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

9. ادویه                                       1قاشق مربا خوری

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row]

طرز تهیه خورشت قیمه برای 6 نفر:

[/section]

پیشنهاد مرتبط : دسر ایرانی شیر برنج

[row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

برای درست کردن خورشت قیمه ابتدا گوشت را به تکه های کوچک خرد میکنیم ، بعد لپه را به دقت تمیز میکنیم و میشوئیم سپس پیاز سرخ کرده را با دو یا سه قاشق روغن و لپه در ظرفی میریزیم و ظرف خورشت قیمه  را روی آتش میگذاریم تا لپه با پیاز کمی سرخ شود این عمل از له شدن لپه بعد از پختن جلو گیری میکند. آنگاه گوشت را میشوئیم و داخل پیاز و لپه میریزیم و در ظرف میزاریم و حرارت زیر ظرف را ملایم میکنیم. تا آب گوشت کشیده شود.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”461″] [/col] [/row] [row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”467″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”468″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

بعد دو لیوان آب داخل گوشت میریزیم و لیمو عمانی را میشوئیم و به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم گوشت آهسته بپزد . کمی نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی به گوشت میزنیم و میزایم تا خورشت قیمه ما جا بیفتد . بعد سیب زمینی را به صورت خلال نازک یا چهار گوش خورد میکنیم و آن را میشوئیم و با کمی نمک آنرا در روغن سرخ میکنیم. و در نهایت خورشت خوش مزه قیمه ما آماده است.

خورشت قیمه انواع متفاوتی دارد از جمله خورشت قیمه بادنجان 

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”469″] [/col] [/row]

پیشنهاد ما به شما : دسر سنتی ایرانی شله زرد 

[ux_banner height=”500px” bg=”470″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box style=”circle” text_color=”dark” width=”55″ width__sm=”60″ scale=”142″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”95″ position_y=”50″ bg=”rgb(121, 159, 208)” depth=”3″]

این غذا را میتونین با برنج میل بفرمایید.

مرغ با سس سوپرم هم پیشنهاد ما به شما که با مرغ میتونین درست کنید.

[/text_box] [/ux_banner]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا