طرز تهیه املت با سوسیس و کالباس

املت با سوسیس و کالباس ، این غذا بسیار آسون و راحت آماده می باشد و طعم آن باب میل ما ایرانی ها و همخوان با فرهنگ غذایی ما دارد که می توان در مهمانی ها به راحتی درست کرد و از دست غذا های تکراری خلاص شد . با ما باشید تا درادامه مقاله دستور پخت خوشمزه ترین بیف استراگانوف همراه ما باشید.
[/ux_text] [/col] [col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”15px 15px 15px 15px” align=”left” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” animate=”flipInY” depth=”2″ depth_hover=”5″] [ux_image id=”110″] [/col] [/row] [row] [col span=”11″ span__sm=”12″] [ux_banner bg=”85″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box text_color=”dark” width=”42″ scale=”98″ padding=”5px 30px 10px 30px” position_x=”5″ position_y=”100″ bg=”rgb(121, 159, 208)” radius=”172″]همچنین برای راحتی شما عزیزان و صرفه جویی در وقت شما متونینن تمامی وسایل لازم برای پخت بیف استراگانوف را به صورت آنلاین سفارش دهید تازه با تخفیفات ویژه و به راحتی درب منزل خود تحویل بگیرید !!
[button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” style=”shade”] [/text_box] [text_box width=”43″ scale=”135″ margin=”0px -5px 0px 0px” position_x=”75″ position_y=”0″ bg=”rgb(84, 131, 181)”]مواد لازم برای تهیه املت با سوسیس و کالباس خوش مزه :
[/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]1. سوسیس یا کالباس یا ژامبون خورد کرده 250 گرم
[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]2. تخم مرغ 4 غدد
[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]3. گوجه فرنگی متوسط 4 تا 5 عدد
[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]4. روغن آب کرده 4تا 5 قاشق سوپخوری (100 گرم)
[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]5. نمک و فلفل به اندازه کافی
[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row]طرز تهیه بیف استراگانوف :
[/section] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]روغن را در ظرفی گرم میکنیم سوسیس یا ژامبون را در آن کمی سرخ می کنیم ، گوجه فرنگی ها را خورد کرده داخل ظرف سوسیس یا ژامبون می ریزیم کمی نمک و فلفل میزنیم میگذاریم آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود.
[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”111″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]تخم مرغ هارا ظرفی شکسته و نمک و فلفل زده و هم می زنیم ، بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگی می ریزیم حرارت را ملایم کرده و دره ظرف را می بندیم ،میگذاریم تخم مرغ ها کمی بسته شود و بعد تمام مواد را مخلوط مینمائیم و بعد از چند جوش در ظرف میکشیم.
[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”112″] [/col] [/row] [ux_banner height=”500px” bg=”110″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box style=”circle” text_color=”dark” width=”55″ width__sm=”60″ scale=”142″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”95″ position_y=”50″ bg=”rgb(121, 159, 208)” depth=”3″]و در آخر :
املت را در ظرف ریخته تا دیزاین روی آن به هم نریزه و دوره آن را با سبزی یا لیمو می توان تزیئن کنیم.