آموزش آشپزی

طرز تهیه املت با سوسیس و کالباس

[section label=”Dark section with box right” bg_overlay=”rgb(255, 255, 255)” padding=”59px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”] [title style=”bold-center” text=”طرز تهیه مرحله به مرحله املت با سوسیس و کالباس”] [row style=”large” col_bg=”rgb(255, 255, 255)” v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”7″ span__sm=”12″ align=”center” color=”light”] [ux_text line_height=”2″]

 

املت با سوسیس و کالباس ، این غذا بسیار آسون و راحت آماده می باشد و طعم آن باب میل ما ایرانی ها و همخوان با فرهنگ غذایی ما دارد که می توان در مهمانی ها به راحتی درست کرد و از دست غذا های تکراری خلاص شد . با ما باشید تا درادامه مقاله دستور پخت خوشمزه ترین بیف استراگانوف همراه ما باشید.

[/ux_text] [/col] [col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”15px 15px 15px 15px” align=”left” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” animate=”flipInY” depth=”2″ depth_hover=”5″] [ux_image id=”110″] [/col] [/row] [row] [col span=”11″ span__sm=”12″] [ux_banner bg=”85″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box text_color=”dark” width=”42″ scale=”98″ padding=”5px 30px 10px 30px” position_x=”5″ position_y=”100″ bg=”rgb(121, 159, 208)” radius=”172″]

همچنین برای راحتی شما عزیزان و صرفه جویی در وقت شما متونینن تمامی وسایل لازم برای پخت بیف استراگانوف را به صورت آنلاین سفارش دهید تازه با تخفیفات ویژه و به راحتی درب منزل خود تحویل بگیرید !!

[button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” style=”shade”] [/text_box] [text_box width=”43″ scale=”135″ margin=”0px -5px 0px 0px” position_x=”75″ position_y=”0″ bg=”rgb(84, 131, 181)”]

مواد لازم برای تهیه املت با سوسیس و کالباس خوش مزه :

[/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

1. سوسیس یا کالباس یا ژامبون خورد کرده             250 گرم

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

2. تخم مرغ                                                     4 غدد

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

3. گوجه فرنگی متوسط                                    4 تا 5 عدد

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

4. روغن آب کرده               4تا 5 قاشق سوپخوری (100 گرم)

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

5. نمک و فلفل                                         به اندازه کافی

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row]

طرز تهیه بیف استراگانوف :

[/section] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

روغن را در ظرفی گرم میکنیم سوسیس یا ژامبون را در آن کمی سرخ می کنیم ، گوجه فرنگی ها را خورد کرده داخل ظرف سوسیس یا ژامبون می ریزیم کمی نمک و فلفل میزنیم میگذاریم آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”111″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

تخم مرغ هارا ظرفی شکسته و نمک و فلفل زده و هم می زنیم ، بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگی می ریزیم حرارت را ملایم کرده و دره ظرف را می بندیم ،میگذاریم تخم مرغ ها کمی بسته شود و بعد تمام مواد را مخلوط مینمائیم و بعد از چند جوش در ظرف میکشیم.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”112″] [/col] [/row] [ux_banner height=”500px” bg=”110″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box style=”circle” text_color=”dark” width=”55″ width__sm=”60″ scale=”142″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”95″ position_y=”50″ bg=”rgb(121, 159, 208)” depth=”3″]

و در آخر :
املت را در ظرف ریخته تا دیزاین روی آن به هم نریزه و دوره آن را با سبزی یا لیمو می توان تزیئن کنیم.

[/text_box] [/ux_banner]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا