آموزش آشپزی

طرز تهیه مرغ با سس سوپرم

[section label=”Dark section with box right” bg_overlay=”rgb(255, 255, 255)” padding=”59px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”] [title style=”bold-center” text=”طرز تهیه مرحله به مرحله مرغ با سس سوپرم”] [row style=”large” col_bg=”rgb(255, 255, 255)” v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”7″ span__sm=”12″ align=”center” color=”light” depth=”1″ depth_hover=”2″]

 

مرغ با سس سوپرم غذایی است که با مرغ آماده می شود. برخلاف اسم غذا که به نظر سخت و پر زحمت می آید، این غذا بسیار آسون و راحت آماده می باشد و طعم آن باب میل ما ایرانی ها و همخوان با فرهنگ غذایی ما دارد که می توان در مهمانی ها به راحتی درست کرد و از دست غذا های تکراری خلاص شد . با ما باشید تا درادامه مقاله دستور پخت خوشمزه ترین بیف استراگانوف همراه ما باشید.

[/col] [col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”15px 15px 15px 15px” align=”left” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” animate=”flipInY” depth=”2″ depth_hover=”5″] [ux_image id=”94″] [/col] [/row] [row] [col span=”11″ span__sm=”12″] [ux_banner bg=”85″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box text_color=”dark” width=”42″ scale=”98″ padding=”5px 30px 10px 30px” position_x=”5″ position_y=”100″ bg=”rgb(121, 159, 208)” radius=”172″]

همچنین برای راحتی شما عزیزان و صرفه جویی در وقت شما متونینن تمامی وسایل لازم برای پخت بیف استراگانوف را به صورت آنلاین سفارش دهید تازه با تخفیفات ویژه و به راحتی درب منزل خود تحویل بگیرید !!

[button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” style=”shade”] [/text_box] [text_box width=”43″ scale=”135″ margin=”0px -5px 0px 0px” position_x=”75″ position_y=”0″ bg=”rgb(84, 131, 181)”]

مواد لازم برای تهیه مرغ با سس سوپرم خوشمزه :

[/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

1. مرغ یک عدد در حد                                    5/1 کیلو

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

2. فلفل دلمه ای                                             3 عدد

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

3. برنج پخته شده                                       نصف پیمانه

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

4. نخود سبز پخته شده                                 نصف پیمانه

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

5. بادنجان                                                    2 عدد

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

6. آب گوجه فرنگی                                     نصف پیمانه

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

7. سس سوپرم                                           2 پیمانه

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

8. گوجه فرنگی یک اندازه                                 3 عدد

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row]

طرز تهیه مرغ با سس سوپرم:

[/section] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

مرغ را تمیز میکنیم و میشوئیم و با 100 گرم کره اطراف آن را سرخ میکنیم تا طلائی شود، بعد نصف لیوان آب و کمی نمک و فلفل داخل مرغ می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا پخته شود و آب مرغ کاملاٌ تمام شود.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”98″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

آنگاه فلفل دلمه ای را از وسط نصف و در روغن سرخ می کنیم سپس بادنجان هارو پوست می کنیم و حلقه حلقه می نمائی و اطراف آن هارو در روغن سرخ می کنیم و مرغ را وسط دیس میگذاریم و روی مرغ را با سس سوپرم می پوشانیم

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”99″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

نخود و برنج را با آب گوجه فرنگی مخلوط می کنیم و یکی دو جوش می دهیم و داخل نصفه های فلفل و گوجه فرنگی خالی شده سرخ شده را از این مایه پر می کنیم 

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”100″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

طرز تهیه سس سوپرم :

برای مشاهده طرز تهیه سس سوپرم اینجا کلیک کنید

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”101″] [/col] [/row] [blog_posts style=”bounce” badge_style=”square” image_height=”75%”] [ux_banner height=”500px” bg=”100″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box style=”circle” text_color=”dark” width=”55″ width__sm=”60″ scale=”142″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”95″ position_y=”50″ bg=”rgb(121, 159, 208)” depth=”3″]

و در آخر :
دور مرغ را با حلقه های بادنجان سرخ شده و فلفل و گوجه فرنگی آماده شده تزئین می کنیم

[/text_box] [/ux_banner] [gap]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا