آموزش آشپزی

طرز تهیه بیف استراگانوف

[section label=”Dark section with box right” bg_overlay=”rgb(255, 255, 255)” padding=”59px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”] [title style=”bold-center” text=”طرز تهیه مرحله به مرحله بیف استراگانوف”] [row style=”large” col_bg=”rgb(255, 255, 255)” v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”7″ span__sm=”12″ align=”center” color=”light”]

 

بیف استراگانوف غذای روسی هست که هم با گوشت وهم با مرغ آماده می شود. برخلاف اسم غذا که به نظر سخت و پر زحمت می آید، این غذا بسیار آسون و راحت آماده می باشد و طعم آن باب میل ما ایرانی ها و همخوان با فرهنگ غذایی ما دارد که می توان در مهمانی ها به راحتی درست کرد و از دست غذا های تکراری خلاص شد . با ما باشید تا درادامه مقاله دستور پخت خوشمزه ترین بیف استراگانوف همراه ما باشید.

[/col] [col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”15px 15px 15px 15px” align=”left” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” animate=”flipInY” depth=”2″ depth_hover=”5″] [ux_image id=”79″] [/col] [/row] [row] [col span=”11″ span__sm=”12″] [ux_banner bg=”85″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box text_color=”dark” width=”42″ scale=”98″ padding=”5px 30px 10px 30px” position_x=”5″ position_y=”100″ bg=”rgb(121, 159, 208)” radius=”172″]

همچنین برای راحتی شما عزیزان و صرفه جویی در وقت شما متونینن تمامی وسایل لازم برای پخت بیف استراگانوف را به صورت آنلاین سفارش دهید تازه با تخفیفات ویژه و به راحتی درب منزل خود تحویل بگیرید !!

[button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” style=”shade”] [/text_box] [text_box width=”43″ scale=”135″ margin=”0px -5px 0px 0px” position_x=”75″ position_y=”0″ bg=”rgb(84, 131, 181)”]

مواد لازم برای تهیه بیف استرگانوف خوش مزه :

[/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

1. گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده                            یک کیلو

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

2. روغن یا کره                                                                                                100 گرم

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

3. پیاز متوسط                                       سه تا چهار عدد

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

4. آرد                                یک قاشق سوپ خوری سر خالی

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

5. خامه                                                   150 گرم

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

6. سیب زمینی پشندی                               یک کیلو نیم

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

7. روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

8. نمک و فلفل به مقدار کافی

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

9. سس سفید                                          2/1 پیمانه

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [button text=”خرید اینترنتی” color=”secondary” radius=”10″] [/col] [/row]

طرز تهیه بیف استراگانوف :

[/section] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

پیاز را خلال و در روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود ، گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال میکنیم و میشوئیم و داخل پیاز میریزیم ، حرارت را ملایم میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا آب گوشت کاملاٌ کشیده شود .

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”86″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

یکی دو لیوان آب در ظرف میریزیم تا گوشت بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود؛ بعد آرد را داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل میریزیم و بهم میزینیم بعد نصف لیوان آب اضافه میکنیم و میگذاریم دو سه جوش بزند تا سس آن غلیظ شود.

[/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

سیب زمینی ها را پوست میکنیم وبا دست یا ماشین آن هارو بلند و باریک به نازکی یه چوب کبریت خلال میکنیم و میشوئیم و انها رو در صافی میریزیم تا تا آب سیب زمینی کاملا گرفته شود حالا روغن را فراوان داغ میکنیم و به دفعات سیب زمینی را سرخ میکنیم ، سیب زمینی را نباید در روغن زیاد بهم زد چون له میشود و گاهی سیب زمینی رو بهم میزنیم تا سرخ و برشته شود و وقتی خشک شد از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی میریزیم تا روغن آن کاملاٌ گرفته شود

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”87″] [/col] [/row] [row] [col span=”8″ span__sm=”12″]

طرز تهیه سس سفید :

آرد را در ظرف لعابی دسته داری میریزیم ، شیر را به تدریج روی آرد می ریزیم و بهم می زنیم تا شیر در آرد کاملا حل شود ، بعد شیر را روی حرارت ملایم میگذاریم و بهم میزنیم تا جایی که شیر جوش بیاید و کمی غلیظ شود ، آنگاه نمک و فلفل و کره را اظافه می کنیم یکی دو جوش که زد از روی آتش برمی داریم و سپس خامه را خارج از آتش داخل مایه می ریزیم و بهم می زنیم.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”88″ height=”75%”] [/col] [col span=”10″ span__sm=”12″]

فوت وفن خوش مزه تر شدن بیف استراگانوف :

[/col] [/row] [row] [col span=”4″ span__sm=”12″]

1. اضافه کردن قارچ (برای قارچ هم باید قارچهارو ورق کنیم و به هنگام تفت خوردن به گوشت اضافه کنیم و بقیه مراحل. میتونید به اندازه چند قاشق بهش آب هم اضافه کنید. اگر هم دیدید غلظتش کمه، از یکی دو قاشق آرد کمک بگیرید)

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″]

2. معمولاٌ بیف استراگانوف را با پاستا یا سیب زمینی می خورن

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″]

3. پخت گوشت ما هر چی استیکی وطع خامه بیشتر در آن نفوذ داشته باشه

[/col] [/row] [ux_banner height=”500px” bg=”79″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)”] [text_box style=”circle” text_color=”dark” width=”55″ width__sm=”60″ scale=”142″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”95″ position_y=”50″ bg=”rgb(121, 159, 208)” depth=”3″]

و در آخر :
گوشت را در دیس می ریزیم ، خامه و سس سفید را روی گوشت می ریزیم و سیب زمینی آماده شده را کنار گوشت می ریزیم تا غذای بیف استراگانوف خوش مزه ما آماده طبخ باشد

[/text_box] [/ux_banner]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا